Lakki    laskeutuu

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tapahtuma-alueen kartta (kuvaan merkitty sisäänkäynnit A, B ja C)

Arwoisa lakkikansa,

Tänä vuonna perinteiset lakinlaskijaisjuhlat muotoutuvat uuteen ilmeeseen. Ei biletystä, bailausta tai basson jumputusta. Sen sijaan järjestettäköön Teille arvokas, juhlallinen tilaisuus, jossa hiljennytään yhdessä laskemaan lakkia.

Tilaisuus järjestetään täysin ulkotiloissa ja osallistujamäärä tulee olemaan rajattu. Lopullinen osallistujamäärä on riippuvainen senhetkisestä koronatilanteesta. Tilaisuudesta järjestetään striimi heille, jotka eivät paikalle pääse.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautuessa tulee valita sisäänkäynti ja se, haluatko haalarimerkin huokeaan 2€ hintaan. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan tapahtuman turvallisuusohjeita.

Huomioithan, että tilaisuus on juuri edeltävän tekstin mukainen eli vain tilaisuus ja paikalle ei ole tarkoitus tulla viettämään iltaa/yötä. Pidäthän myös mielessä, että tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti lakillisille opiskelijoille.

Luethan seuraavat turvallisuusohjeet tarkasti ennen ilmoittautumista tapahtumaan.

Ilmoittautuessasi tiedostat tapahtuman korona-altistumisen riskit ja sitoudut noudattamaan ohjeita. Näin takaamme kaikille mahdollisimman turvallisen tapahtuman.

Tapahtumassa käytetään maskia koko tilaisuuden ajan ja sen käyttöön velvoitetaan jokaista osallistujaa. Portilla on jaossa maskeja niitä tarvitseville.

Tapahtumassa noudatetaan hyvää käsihygieniaa. Desinfioidaan kädet sisään tullessa sille varatulla pisteellä portin luona.

Tapahtumassa ei käytetä alkoholia, nuuskaa tai tupakkaa. Tämä on tapahtuma-alueella ehdottomasti kielletty. Huomioithan, että selkeästi humaltuneet osallistujat voidaan poistaa tapahtuma-alueelta.

Tapahtuma-alueella ja jonotustilanteessa tulee noudattaa turvavälejä. Huolehditaan, että 1-2 metrin turvävälit muihin osallistujiin säilyy.

Tapahtumassa on paikalla järjestyksenvalvojia ohjeistamassa ja auttamassa. Noudatetaan heidän antamia ohjeistuksia. Heiltä voi kysyä, jos jokin asia on epäselvää.

Vältetään ylimääräistä liikennettä ja asetutaan tapahtuma-alueelle väljästi. Saavutaan tapahtumaan ajoissa ja pyritään välttämään ruuhkan syntymistä. Vältetään edes-takaisin kulkua ja ruuhkautumista porteilla pysymällä tapahtuma-alueella tilaisuuden loppuun asti.

Poistutaan tapahtuma-alueelta heti tilaisuuden päätyttyä rauhallisesti ja antamalla tilaa muille. Näin pystymme pitämään turvavälit myös poistumistilanteessa.

Ei saavuta tilaisuuteen, jos on flunssa- tai koronaoireita tai ollaan oltu kahden viikon sisään altistuneena koronalle. Ethän saavu paikalle, jos olet ollut kahden viikon sisään ulkomailla. Tapahtumasta järjestetään striimi heille, jotka eivät pääse osallistumaan tapahtumaan fyysisesti.